.

Om os

Jagro Planter og Koi er ejet af Bo & Jeanett. Planteskolen har eksisteret siden april 2000. 

Vores mål
er at fremme respekt og forståelse for denne unikke japanske havekultur. Vi formidler dette gennem oplysning - det være sig salg af planter, koi m.m.på planteskolen, samt ved møder med kunder i forbindelse med anlægning af haver m.m.

Vi afholder også rundvisning i vores smukke have. Kurser, både med os selv og andre som aktører, samt ved at deltage i arrangementer udenfor huset, så som udstillinger og foredrag.

Vores tilgang
til dette opnår vi ved konstant at søge nye informationer og lære om Japan og alt hvad det indeholder. Vi studerer masser af bøger og billeder, og deltager i mange sammenhænge i japansk relaterede klubber og foreninger.

Japan
Vi har besøgt Japan rigtig mange gange og rejst på kryds og tværs og er nysgerrige på deres kultur og historie. Vi har udviklet et venskab med japanere, der er indenfor gartner og landskabsarkitekt faget og har haft mange udvekslinger med dem både i Japan og på deres besøg hos os i Farum. 

Vi bestræber
os på at afholde ovenfor omtalte arrangementer i løbet af sæsonen - se Aktivitet's siden.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev så vil du altid blive opdateret, både om kurser og gode tilbud.

Forening
http://www.niwa.dk vil du kunne finde foreningen 'Japansk Haver'. Foreningen afholder diverse arrangementer, workshops og havebesøg for foreningens medlemmer.